Referenser

Från några av mina kunder...Trädgård

Sjuksköterska:
"Jag känner mig mer avslappnad och har mindre ont. Hela kroppen mår bättre"

94-årig kvinna:
"Smärtan i armen och foten minskade. Känner mig ung och piggare"

Christoffer Edström:
Marianne (min mamma) ger stark healing. Den har hon övat upp under de senaste åren så den har blivit starkare. Jag vet att den läkande kraft som förmedlas genom henne påverkar mig på ett postivt sätt. Jag blir lugnare och stärkt inombords. En healingsession hos Marianne snabbstartar en process som leder dig till bättre mående. Därför rekommenderar jag henne. Ge det ett försök, chansen är att du på sikt mår bättre av det :) 

Anonym:
"Jag känner mig lugnare och kroppen känns lättare"

Erik:
"En påtaglig känsla av välbehag och lugn. En upplevelse av att ha mer kraft och energi efter arbetsdagens slut. Även en förbättring av en specifik smärta efter en skada"

Birgitta:
"Efter en längre tid av utmattningsdepression och värk, speciellt i höfter och ben kom jag i kontakt med The Connecthealing. Kroppen och psyket hör ju ihop, så redan efter första behandlingen och ungefär efter en vecka, fick jag bättre kontakt med mina känslor, bl.a. undertryckt ilska, glädje, bättre självkänsla, mer självförtroende. Efter tredje behandlingen mer energi och jag har hittat tillbaka till mitt ursprungliga jag. Värken i höfterna och benen är mycket bättre, då jag har fått bättre kontakt med mig själv. Läkningen har börjat så jag rekommenderar varmt The Connecthealing till alla som inte är tillfreds med sig själva"

I.L.:
"Healingen är mycket avslappnande, fick känslan att arbetet bara "rann av mig". Efteråt sov jag som en stock och var väldigt utvilad!"

 

Tack för mikromassage:

Jag vill tacka för behandlingen med mikromassage som hjälpte mig när jag hade ryggskott. Hade mycket svårt att röra mig, kunde knappt ta mig ur sängen och svårt att gå och sitta. Ville bara ligga kvar i sängen. Efter en behandling kunde jag resa mig upp lättare och hade mindre ont. Kände redan under behandlingen hur ryggen slappnade av! Det var en stor lättnad. Sammanlagt fick jag tre behandlingar och kände för varje gång hur det blev bättre och bättre. Zonterapi och healing verkar vara en bra kombination!

 

Hälsningar från Eveline och Noah:

"Jag hade ofta ont i magen, mådde illa och ville inte äta. Matte var orolig och ringde Marianne för hjälp med distanshealing till mig. Jag vet när det hände för det pirrade lustigt i min kropp. Jag blev lugn och glad på samma gång. Jag träffade också Marianne. Hennes famn var skön och jag mådde gott när hon pratade med mig. Nu smakar det gott med mat och jag mår inte illa när jag äter. Jag orkar följa med ut och jaga igen!"

Det märktes tydligt på Noah att något positivt höll på att hända. Noah blev busig, åt ganska snart med god aptit igen och har fått energin åter. Tack Marianne! Hälsar matte Effi