The Connecthealing

20151028_173113

The Connecthealing - Den Nya Tidens Healingenergi

Vad är healing?

Healing är en energi som löser upp blockeringar i kropp och själ samt på så sätt öppnar upp för ett läkande. Att ge healing innebär att man kanaliserar läkande energi. Healingen ger din kropp och själ hjälp att läka på egen hand. 

Många av de som kommer till mig säger att de känner sig mycket avslappnade och lugna efter en behandling. När du slappnar av vid en healingbehandling släpper blockeringarna i kroppen och du kan lättare ta till dig nya energier som sätter igång en process för läkning. 

Healingens syfte är även att lindra och ta bort smärta, eliminera rädslor och negativa tankar, fylla på din egen energi och öka ditt välbefinnende. Healing kan även ges i förebyggande syfte.

Det är individuellt hur många behandlingar som behövs, oftast räcker det med 1-3 behandlingar med 2-3 veckors mellanrum. För bästa resultat bör det inte gå alltför lång tid mellan behandlingarna, men bäst är att du själv känner när det är dags för nästa behandling. Helande och läkning sker ibland omgående, i andra fall kan det dröja några dagar eller veckor innan förbättringen visar sig. Healingenergin fortsätter att jobba när du går härifrån...

 

Distanshealing

Distanshealing är ett annat sätt att få healing på än vid ett möte mellan dig och mig. När du inte har möjlighet att komma till mig kan distanshealing vara ett alternativ.
Distanshealing ger samma effekt som när du får healing direkt av mig på plats. Skillnaden av distansöverföring av en energi i förhållande till att kanalisera den vid beröring, är egentligen enbart att du inte kan träffa mig. Healingenergin överförs till allting som är inom dig oavsett hur jag förmedlar den.

Healingen fungerar självklart även på djur. Min erfarenhet gäller mindre djur, såsom katt och hund men jag behandlar även andra djur. Healingtiden för djur är lite kortare än för människor och oftast gör jag hembesök eller ger distanshealing vid behandling av djur.

Jag har mottagning i mitt hem, om du åker buss finns busshållplats Hanemåla inom fem minuters promenadväg från min bostad.

Jag har tystnadsplikt.

Varmt välkommen för tidsbeställning! Ring gärna min mobil i första hand,

(se kontaktsida) eller mejla.


 

Google översättning